Sunday, March 20, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

sekinchan ikan bakar...

ni la 1st time ktorg rse msakan di Sekinchan Ikan Bakar...nak la rse pe yg sdpnye restoran ni smpai aku tgk penuh je customer die hr2...family Mr. A ckp sdp...dorg mkn kt cawangan Taipan, Subang Jaya...jd...alang2 ktorg kuar Sabtu lps...kami pun amik keputusan utk try kt Jln. Reko yg br seminggu dibuka...

ermmm...kami cdg nak amik sekor ikan kembong (sbb Mr. A xmkn ikan...huhuhu...), sotong msk sambal n kangkung belacan...1st time mkn biar la mkn sikit dulu...kalo sdp next time dtg br order byk sikit...tp rupenye sume mknan kt sini sumenye bakar...xde sambal ke b'kuah ke...dan lebih menyayat ht sayur yg ade hanya lah ulam...hahhhh..??? tp xpe la...try je at least kte dah tau...

30 minit mse yg dijanjikan...smpai je lauk x la nampak cm menyele
rakan...tp x saba la nak rse...perah je limau nipis...aku rse...
~
~
~
~
~
~

hurmmmm...
~
~
~
~
~
biase je... nothing special dgn sambal die...aku rse sdp lg ikan bakar kt UNIKEB, bangi...huhuhu...Mr. A pun mkn x tmbh...jd mybe no more here right...Mr. A...???hehehe... tp smpat la aku snap 2 kping pic utk kenangan...kenangan ke...???? (~..@)

...ni la menu kami ptg Sabtu yg lalu...


...w/pun rse smbal nye yg biase tp ttp habis di lapah oleh aku...huhuhu...

tp mgkin kami je rse biase tp bg org lain ckp sdp...tekak
masing2...

yg penting cube dulu br tau...selamat mencuba...!!!

0 comments:

Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam". ~ Riwayat At-Tabrani ~