Saturday, March 12, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

matta fair vs classic bridals

RM 3/pax dan dpt tiket gelang n beg Matta Fair...

msti anda sume ade melihat iklan2 MATTA FAIR yg diadakan pada 11 - 13 Mac 2011...jd kami pun a
mbik kesempatan cuti hujung miggu ni utk try luck dptkan pakej honeymoon yg b'patutan...alhamdullilah...kami menggunakan khidmat TM Travel utk pakej honeymoon pd bln Oktober ni dan juga pre honeymoon (ceewahhh...hehehe...) pd bln Julai ni... lgpun TM Travel ni mmg dah biase ngn family Mr. A...so...rse percaye la ngn dorg...insyallah...

mule2 ingtkan ktorg akan amik mse yg lme kt PWTC ni memandangkan dgn jln yg jem gile dan org yg sesak gile kt dlm PWTC tu...tp dlm pkul 12 t/hari sume settle...janji dgn Uji (Classic Bridal) pukul 4 nak dtg fiiting bj tp awal lg plak...jln2 kt The Mall ingt nak mkn Kenny Roggers tp ramai la plak...jd ktorg cencel dan aku suggest pd Mr. A g mkn kt Jusco Maluri je...x la jem nak rush ke Calssic Bridal nnti...

ni antara menu2 yg t'dpt di sini...

so...kt Jusco Maluri ktorg try mkn Black Canyon...

ni hidangan yg dipesan oleh Mr. A: American Fried Rice


ni plak hidangan aku: Spicy Stir Fried Fusilli with Seafood and Chilli Paste

pembasah tekak (betul ke ayt pembasah tu...hehehe...)
me: Honey Banana Coffee
Mr. A: hurrmmm...x ingt...huhuhu

lpas mkn, ingtkan nak usha comforter...tp tgk jam dah pukul 3 ptg...pk2 trus gerak la g Classic Bridal (x sabar sbnrnye nak fitting bj...hehehe...)

sempatla aku snap signage Classic Bridal b4 kami U-turn...


ni la pintu msuk Classic Bridal...Uji...we're arriving...!!!!!!!


ni checklist yg perlu ktorg ikut utk shooting on 29 March 2011...

habis fitting pkul 8.30 mlm...perghhh lme siot tp best sbb dpt cube gown2 yg cntik kt sane...ade yg sesuai n ade yg kurang sesuai...kalo nak lg cntik gown tu kene la tmbh duit...

no money...no gown here...!!!!!hehehe...

0 comments:

Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam". ~ Riwayat At-Tabrani ~