Saturday, May 7, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

slamat pengantin baru FAIZATUL AZMA

selamat hari lahir FAIZATUL AZMA ke 26 thn ~ 06 MEI 2011
selamat pengantin baru FAIZATUL AZMA ~ 07 MEI 2011


pengantin baru yg comel...hehehe...



perangai ko mmg x penah berubah...
dr zaman juasseh smpai la ke zaman ko dah keje ngn pos malaysia...
gelak selagi mulut ko leh bukak...hahaha
dan kelebaran mulut ko x kurg seinci pun dr ats pelamin smpai la ktorg nak balik...huhuhu




rindu plak ngn zaman juasseh dulu...
kalau diberi pilihan...zaman tu yg aku akan pilih...biar pun kene denda ngn cikgu Olfah slalu...hehehe

w/pun x semua dpt dtg hr ni...aku hrp dpt jmpe korg sume di majlis aku nnti ye...
outdoor skali ngn aku ye...hehehe


Saturday, April 30, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

~ our pre wed pic ~

hr ni...30 april 2011...aku & Mr. A telah pun m'buat appointment dgn Uji@Classic Bridal utk tgk hasil pre wed kami...kalo sape yg bace n3 ni...tau la bile aku buat pre wed...hampir sebulan yg lalu...

dr mlm aku x sbr nk tgk hasil gmbar ktorg...

fuhhhh...smpai2 je

~

~
~
~
~
~

lawanyeeee gmbar ktorg (perasannye...~~~~)
x tau nak pilih yg mne 1...actly ktorg amik pakej yg 20 pic je...
so...jgn ngade2 nak pilih lbih2 ye wahai diriku & Mr. A (~..@)
pilih lbih...alamatnye...kenelah tmbah duit...pheewww...


ni la antaranya gambar sy & Mr. A...

xleh tnjuk lbih2...x surprise la...hihihi...

setelah pilih gambar utk dijadikan bunting, cover album dsbgnye...kami pun pulang dgn happy nye...

sok aku & office mate akan ke Felda Tenggaroh, Johor utk attend wedding Ain...hope sume b'jalan lancar ye Pn. Ain <----- time ni dak ni tgh b'gelut menanti akad nikah nye...



2 MONTHS 1 DAY UNTIL OUR BIG DAY...


(~..~)
Tuesday, April 5, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

~ misi macaron @ Whisk Empire, Subang ~

Sabtu lpas...aku & Mr. A dijemput ke kenduri doa selamat rakan kami, Atan & his wife di Puchong...tp sblm ke rumah dorg...aku ajak la Mr. A g Empire bg melunaskan hutang die kt aku...pe hutang die smpai aku b'kire sgt ni...?? hutang nye adelah...macaron di Whisk, Empire Subang...yeeehaaa...suke...suke...

basuh kete dulu b4 g jalan2...lalala...

tadaaaaaaaa...ni la yg aku cr selama ni...macaron@Whisk, Empire Subang...

red velvet cake...nyummyyy...nyummyyy

huhu...pape pun...pay 1st...thanx Mr. A... =)

our cafe latte...



Sunday, March 20, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

sekinchan ikan bakar...

ni la 1st time ktorg rse msakan di Sekinchan Ikan Bakar...nak la rse pe yg sdpnye restoran ni smpai aku tgk penuh je customer die hr2...family Mr. A ckp sdp...dorg mkn kt cawangan Taipan, Subang Jaya...jd...alang2 ktorg kuar Sabtu lps...kami pun amik keputusan utk try kt Jln. Reko yg br seminggu dibuka...

ermmm...kami cdg nak amik sekor ikan kembong (sbb Mr. A xmkn ikan...huhuhu...), sotong msk sambal n kangkung belacan...1st time mkn biar la mkn sikit dulu...kalo sdp next time dtg br order byk sikit...tp rupenye sume mknan kt sini sumenye bakar...xde sambal ke b'kuah ke...dan lebih menyayat ht sayur yg ade hanya lah ulam...hahhhh..??? tp xpe la...try je at least kte dah tau...

30 minit mse yg dijanjikan...smpai je lauk x la nampak cm menyele
rakan...tp x saba la nak rse...perah je limau nipis...aku rse...
~
~
~
~
~
~

hurmmmm...
~
~
~
~
~
biase je... nothing special dgn sambal die...aku rse sdp lg ikan bakar kt UNIKEB, bangi...huhuhu...Mr. A pun mkn x tmbh...jd mybe no more here right...Mr. A...???hehehe... tp smpat la aku snap 2 kping pic utk kenangan...kenangan ke...???? (~..@)

...ni la menu kami ptg Sabtu yg lalu...


...w/pun rse smbal nye yg biase tp ttp habis di lapah oleh aku...huhuhu...

tp mgkin kami je rse biase tp bg org lain ckp sdp...tekak
masing2...

yg penting cube dulu br tau...selamat mencuba...!!!

Wednesday, March 16, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

my dreams things at my ceremony

boleh x pic2 ni sume ade time wedding aku nnti...??? hurmmm...nak buat sndiri tu yg x tau smpat ke x... acctly...ni sume d.i.y....kalo ade kan best... kebanykkan sume dr english website...


i like green...


ni la theme color aku...green + red...jarang ade org berani nak gune warna ni...tp aku ni berani ke...??? hehehe...belasah je =)


cantiknye meja guests kalo ade centerpiece cmni...


hiasan meja makan beradab ade bunge dr edible paper ni...senang je nak buat tp paper ni biase jmpe kaler putih...merah jrg nak jmpe =(

cmni plak utk gift bg budak2...sweet je...





sape leh tolong saye...???
huhuhu...


Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam". ~ Riwayat At-Tabrani ~