Wednesday, March 16, 2011 | By: aZfaL!aNa aZiZ

my dreams things at my ceremony

boleh x pic2 ni sume ade time wedding aku nnti...??? hurmmm...nak buat sndiri tu yg x tau smpat ke x... acctly...ni sume d.i.y....kalo ade kan best... kebanykkan sume dr english website...


i like green...


ni la theme color aku...green + red...jarang ade org berani nak gune warna ni...tp aku ni berani ke...??? hehehe...belasah je =)


cantiknye meja guests kalo ade centerpiece cmni...


hiasan meja makan beradab ade bunge dr edible paper ni...senang je nak buat tp paper ni biase jmpe kaler putih...merah jrg nak jmpe =(

cmni plak utk gift bg budak2...sweet je...





sape leh tolong saye...???
huhuhu...


0 comments:

Meraka yang mencari harta dunia (kekayaan) dengan jalan yang halal dan menahan dirinya dari meminta-minta (tidak menjadi pengemis) dan berusaha mencari nafkah untuk keluarganya serta belas kasihan, kasih sayang terhadap jiran tetangganya, nescaya di hari kiamat kelak ia akan berjumpa dengan Allah dengan mukanya berseri-seri seperti bulan purnama pada waktu malam". ~ Riwayat At-Tabrani ~